0 £0.00
0 £0.00

Мини курс „Отслабване през пролетта“

Пролетта е сезонът на обновление и идеалното време да поставите здравето и благосъстоянието си на първо място. Мини курсът „Отслабване през пролетта“ е създаден да ви помогне да се преборите с пролетната умора и да откриете радостта от активния и здравословен начин на живот.

Програмата включва:
•Как да се преборим със симптомите на пролетната умора: Разберете какво причинява пролетната умора и как да намалите нейните симптоми с помощта на прости и лесни за прилагане стратегии, които могат да подобрят енергийните ви нива и общото ви благосъстояние.

•Мини електронна книжка с 10 балансирани рецепти БОНУС:
Включете във вашия ден 10 балансирани рецепти, които са специално подбрани за вас. Тези вкусни и здравословни ястия са богати на хранителни вещества, които ще ви заситят, ще ви заредят с енергия и ще ви помогнат в процеса на отслабване.

•2 тренировки БОНУС:
Представяме ви две ефективни тренировки, разработени за намаляване на стреса и ускоряване на метаболизма, които може да изпълнявате навсякъде и по всяко време. Тези тренировки са леки и целта е да събудите тялото си правилно, подходящи за начинаещи, и са идеални за интегриране във вашия натоварен пролетен режим.

Програмата „Отслабване през пролетта“ е всичко, от което се нуждаете, за да си върнете контрола над своето тяло и ум, да се справите с пролетната умора и да стъпите по пътя към по-здравословен и активен начин на живот. Нека тази пролет бъде началото на вашето трансформационно пътуване!

Информация за този курс

Course Instructor

Бистра Бистра Author

Еднократно

£15.00
1 year of access

Презентация „Как да отслабваме ефикастно през пролетта и да намалим пролетната умора“

Тренировки

Електронна книга